21 Eylül 2011 Çarşamba

2011 Emmy Ödülleri vol.2


Gecenin kıyafet yorumları için göz attığım blogların bazılarında, cümlelerin bile İngilizce'den Türkçe'ye birebir çevrilip hiçbir fikir eklenmediğini, post'ların özensizce eklenmiş fotoğraflar ve yanlış kelimelerle dolu (elbette ben de hata yapabilirim ancak bir post'ta google gibi bir teyit mekanizmamız da varken 5-10 yanlışı kabul etmiyorum) olduğunu görüp giriştiğim "fashion police" olayına kaldığım yerden devam ediyorum. İşte gecenin en kötüleri:

Katie Holmes mavi Calvin Klein elbisesi ve tepede topladığı saçlarıyla oldukça özensiz. Elbise altına giyilecek bir sandaletle harika bir yaz akşamı kıyafeti olabilir ama kırmızı halı için kötü bir seçim.
Glee’den Diane Agron bu Roksanda Ilincic Fall 2011 elbiseyi giymeye nasıl karar verdi bilemiyorum ama kendine bakıp yakıştığını düşünmüş olmalı ve bu elbiseden de enteresan.

İyi eş Julianna Margulies beyaz Armani Prive içinde bir uzay filminden fırlamış gibi görünüyor resmen. Saçları da çok kötü.
The Big Bang Theory’den Kaley Cuoco tek omuz Romona Keveza ile gecenin en kötülerinden. Judith Leiber ‘Monica’ clutch ve Giuseppe Zanotti ayakkabılar başka bir elbiseyle oldukça başarılı olabilirdi ama bu görüntüye çok fazlalar.
Jayma Mays Zuhair Murad Fall 2011 elbisesi, saçı, makyajı ve yüzüne yerleştirdiği kıyafetle uyumlu gülüşü ile şeker kız Cany modunda.
Glee’den Jenna Ushkowitz asimetrik göğüs detaylı Ghadah Paris elbisesi ve at kuyruğu saçlarıyla 2. sınıf şarkıcı kıvamında ne yalan söyleyim. Zaten bu saç modeli herkese yakışmaz. Kırmızı olduğunu sandığım timsah derisi Judith Leiber minaudiere’i başkasının da 2 dakikalığına tutması istenmişcesine görüntüyle alakasız duruyor. Mücevherler ise gecenin en kötü seçimleri ve dilleri olup konuşabilselerdi eminim bu görüntüye dahil olmak istemezlerdi.
Glee burada olan kötüleri ve olmayan kötüleri ile resmen geceye damgasını vuruyor. Ekipten yalnızca bir kişi bence en iyiler arasında, kalanlarsa gerçekten çok başarısız. Yine Glee’den Heather Morris‘in Masai Payan elbisesinin fırfırları ayrı kötü, V yakası ayrı. Tek kulaktaki Simon G bu kötüler yığınında gereksiz, kafasına kuş yuvası oturtulmuş gibi görünen saçları da bana göre tam bir felaket.
True Blood’ın yıldızı Anna Paquin’i "Bir Alexander McQueen nasıl Türk tipi nişan kıyafetine dönüştürüşür?"ü uygulamalı olarak gösterdiği için kutluyorum. Zaten klasik olan bir surat, sıradan bir saç ve yeni gelin mücevherleriyle (Van Cleef and Arpels) birleşince Alexander McQueen Resort 2012 için resmen üzüldüm.
Gwyneth Paltrow anlamsız şekilde iki parçalı Emilio Pucci içinde talihsiz bir görüntü sergiliyor. Halbuki bu elbise, aynı kumaşla tek parça olsaydı Kate Winslet’in sade ve elegan şıklığını yakalayamasa da ona çok yaklaşabilirdi.
Taraji P. Henson bu görüntüsüyle bana Kibariye havası verdi niye bilmiyorum ama şunu diyebilirim ki Kibariye kesinlikle daha güzel giyiniyor. BluMarine elbise şekilsiz eteği, transparan üst kısmı ve çirkin ince askılarıyla gecelikten hallice bir görüntü sergilerken kötü saç ve makyaj da görüntüyü şah iken şahbaz yapıyor.
En iyilerle devam edeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder