20 Eylül 2011 Salı

2011 Emmy Ödülleri vol.1

Bildiğiniz gibi 63. Emmy Ödülleri Los Angeles'ta düzenlenen görkemli (hep bu kelimeyi kullanmak istemiştim) bir törenle sahiplerini buldu ve bize de Saab'ların Dior'ların arkasından atıp tutmak kaldı. İlk olarak ne iyi ne kötülerle, kırmızı halının eh işte'leriyle başlayalım.

Sunucu Cat Deeley‘nin tül üzerine gümüş ve altın renkli işlemeleri olan Monique L’huillier Resort 2012 elbisesi bence on numara. Elbiseyi tamamlayan Bvlgari mücevherleri ne kadar sade ve şık ise seçtiği yılan derisi clutch o kadar berbat. Öyle ki elbisenin o büyülü görüntüsünü resmen yerle bir ediyor. Daha kötü bir seçim yapılamazdı. Saçlara ise hiç değinmiyorum.
Omuz detaylı Marchesa eminim başka birinin üzerinde muhteşem olabilirdi ama Glee’nin Lea Michele‘inde olmamış. Lorraine Schwartz yüzük görüntünün en başarılı kısmı sanırım. Kırmızı Manolo Blahnik ayakkabılarına ise bu elbisenin altında bayılmamakla birlikte kendilerini fena da bulmadım. Ama biri bu kızcağıza arasıra saçlarımızı topladığımızı söylemeli. Ömür boyu saçlarını 3 numara kullanıp yeni yeni saç uzatmış gibi sürekli salkım saçak gezilmez ki. Yandaki fotoğraf geçen seneki törenden.

Mad Men’in Elizabeth Moss‘u da Marchesa içinde. Nude ve altın rengi işlemeli, kuyruklu elbisesine gerçekten bayıldım. Bu fotoğrafta göremediğiniz Christian Louboutin ‘Anna’ ayakkabıları elbisenin altına şahane, parmaktaki Lorraine Schwartz daha şahane olsa da geniş alnına rağmen umarsızca kakülsüz kullanmaya devam ettiği saçını beğenir gibi yapıp beğenmedim.
Heidi Klum’u özel yapım Christian Siriano elbisesiyle farklı buldum evet ama Christian Louboutin ‘Pigalle’ ayakkabılarıyla tamamladığı harika renkteki bu elbisenin eteğinde o kadar fırfırı çok da gerekli bulmadım. Farklı olsun derken anlamsız bir elbise çıkmış ortaya. Pırlanta ve ametist, çiçekli Lorrain Schwartz aksesuvarlar da hali hazırda zaten abartılı olan bu elbiseye fazla olmakla birlikte gönlümde taht kurdular. Klum'un saçı ise berbat ama kendisi bu modele bayılıyor muhtemelen.
Claire Danes‘in üzerindeki parlak mavi Oscar De La Renta Resort 2012 kusursuz olabilirdi eğer başkasının üzerinde olsaydı. Renk ne kadar yakışmışsa elbisenin göğüs kısmı da o kadar yakışmamış. Saçları mahalle kuaförüne yaptırmış da bozulmuş kıvamında olsa da Irit Design mücevherler şahane.
İpek saten üzerine Swarovski işlemeli Johanna Johnson Christina Hendricks’in azıcık abartılı kaçan kıvrımlarına rağmen gerçekten harika. Mad Men’in yıldızı bu elbisesini Judith Leiber clutch ve sade Palladium mücevherlerle başarılı şekilde birleştirmiş, iyi de etmiş. Gel gelelim bir dost olarak kızıl saçlarına hayran olurken ayaklarını görmezlikten gelmem imkansız. Christian Louboutin ‘Tres Ophrah’ ayakkabılara resmen işkence çektirmiş. Gördüğünüz gibi Louboutin de olsa olmayınca olmuyor. O ayağa o ayakkabı giyilmez, göz zevki de bu kadar bozulmaz.
Minka Kelly dantelli gece mavisi Christian Dior Pre-Fall 2011 içinde oldukça şık ve zarif ama fazlaca sade. Tiffany&Co. mücevherleri de yine aynı çizgide. Bir rivayete göre giydiği ayakkabılar da Barbara Bui Fall 2011.
Modern Family’nin Sofia Vergara’sının mercan rengi tek omuz Vera Wang’ına ölüp bittiğimi söyleyemeyeceğim. Kendisine yakıştırdım mı? Kesinlikle yakıştırdım orası ayrı. Ben asıl altın zümrüt pıranta Lorraine Schwartz küpelere bayıldım. Yine Lorraine Schwartz bileklik ise çok da şart değil bana göre.
Emily Blunt’ın derin göğüs dekolteli Elie Saab Fall 2011 Couture elbisesi kolleksiyondaki her bir parça gibi harika. Lorraine Schwartz mücevherler ve Kelly Locke clutch da aynı şekilde. Yine de bir şeyler eksik.
Günün birinde Kelly Osbourne’u bu kadar şık göreceğimi hayal bile edemezdim. Ama oldu. Her ne kadar J. Mendel elbisenin tek başına asimetrik şeritleri dışında hiçbir atraksiyonu olmasa da Kelly giyince inanılmaz bulmamı normal karşıladım. Anormal olan Kelly’nin böyle bir seçim yapabilmesi.  Güzel makyajını babaanne saçlarıyla tamamlayan Kelly’yi pek beğendiğim ojelerine rağmen en iyiler arasında olmak için yeterli bulmadığımı belirtmek isterim. Mücevherler Katerina Maxine bu arada.
En iyileri sona bırakıp en kötülerle kaldığım yerden devam edeceğim. To be continued...

1 yorum:

  1. Marchesa kırmızı elbise kesinlikle başkasının vücudunda daha başarılı dururmuş katılıyorum!!!

    daha dolgun hatlı birisinde mesela...

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil