22 Eylül 2011 Perşembe

2011 Emmy Ödülleri vol.3

Sabah yürüyüşüne çıkmadan hemen önce şu seriyi artık tamamlayım diyorum. İşte gecenin en iyi 10’u:

 Roger Vivier clutch ile tamamladığı Elie Saab Resort 2012 içindeki Kate Winslet sofistike ve şık.
Dexter’ın küfürbaz kızkardeşi Jennifer Carpenter‘ı dizideki maskülen tarzından sonra Tony Ward Spring 2011 Haute Couture içinde görmek gerçekten çok güzel.

The Vampire Diaries’in starı Nina Dobrev kırmızı Donna Karan Resort 2012 elbisesi içinde daha güzel olamaz. Neil Lane kolyesi ve Judith Leiber clutch’ı ile kesinlikle ilk üçte.
Kerry Washington’ın transparan etek detaylı Zuhair Murad Fall 2011 Couture elbisesi,  gecenin bir başka harika kırmızılısı.  Zaten kırmızıya bayılırım. Bu kırmızılarla resmen mest oldum. Jimmy Choo “Tube” clutch ve “Vibe” ayakkabılar, Lorraine Schwartz küpeler ve şu güzel bakışıyla görüntü tamamlanmış. Çok tatlı görünmüyor mu?
Parks And Recreation’ın yıldızı Aubrey Plaza Juan Carlos Obando Fall 2011 içinde ilk 5’te değil ama kesinlikle ilk 10’da.
Lena Headey’nin bu görüntüsüne kesinlikle hayran kaldım. Alessandra Rich Fall 2011 elbisesi, saçı ve makyajına bayıldım. Bu sadelikte bu şıklık ile kesinlikle en iyilerden.
Amber Riley Simin Taghdiri elbisesi, elbisenin taşlı omuz detayları nedeniyle minimumda tuttuğu mücevherleri ile Glee ekibindeki ender iyi giyinenlerden. Saçı ve makyajını da oldukça başarılı buldum.
Evan Rachel Wood Fred Leighton mücevherleri, Judith Leiber clutch’ı ile tamamladığı Elie Saab Fall 2011 içinde çok güzel görünüyor. Beyaz tenine parlak siyah çok yakışmış.  
How I Met Your Mother’ın Cobie Smulders’ı drapeli şifon mavi Alberta Ferretti elbisesi, gümüş Rene Caovilla gümüş clutch’ı, Neil Lane mücevherleri, dalgalı saçı ve makyajı ile muhteşem görünüyor.
Georges Hobeika Fall 2011 Couture elbisesini, Forevermark mücevherler ve Kotur clutch ile tamamlayan Julia Stiles bence kusursuz.
Jane Lynch'in geniş üst bedenine rağmen giydiği düştü düşecek straplezinden, Maria Menounos’un her fotoğrafta gösterdiği mücevherlerinden, Carrie Ann Inaba’nın bardak tutar misali tuttuğu kırmızı çantasından, Kiernan Shipka babaanne ayakkabılarından, Elizabeth McGovern’ın nefretlik çantası, Drew Barrymore’un garip tüylü Givenchy’sinden ve nicelerinden bahsedemedim. İnşallah başka kırmızı halılara.
Öptüm.
Bye.

6 yorum:

  1. şekerim blogumdaki hediye çekilişine katılırsan çok memnun olurum :)

    PLEASE JOIN MY FIRST GIVEAWAYYYY

    http://trendydolap.blogspot.com/2011/09/my-first-giveaway-trendydolap-hediye.html

    YanıtlaSil
  2. Kate Wibslet ve Julia Stiles'ı çok beğendim.

    YanıtlaSil
  3. Nina Dobrev elbisesine bayıldım çok şık ve harika duruyor.>Rengi mükemmel ayrıca kırmızı bu ara çok çarpıyor gözüme

    YanıtlaSil
  4. omg, Nina's dress is flawless. so glad I found your blog. definitely following. If you get a sec I'd love to hear what you think of my fashion blog. It's all about the adventures of a southern girl turned LA local. xo

    www.FashBoulevard.blogspot.com

    YanıtlaSil